Sídlo klanu Namikaze
Naruto Stories: New History :: Naruto Stories: New History :: New History :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato :: Obytná část
Strana 1 z 1
Sídlo klanu Namikaze
Sídlo klanu je pomerne veľké a moderné, i napriek tomu, že už dlhý čas je jediným obyvateľom domu len Raiken. Má mnoho izieb, veľké priestory a vo väčšine izbách sídlo vlastní okná na celé steny. Nakoľko sa sídlo nachádza viac na kraji a je osamotené od iných domov, z temer každého okna je výhľad na skupinky stromov a park hneď v okolí. Dom samotný pôsobí istotne veľmi dobre na každého, kto čo i len prejde okolo, hoc vnútri to nie je vždy tak, ako aj vonku. Raiken často krát nemá čas ani len na menšie upratovanie, no keď už sa k tomu nechtiac aj dokope, aspoň to vybaví vždy na nejaký dlhší čas. Zatiaľ to teda ale nebolo až také hrozné, aby sa bál niekoho pustiť do domu...
Raiken Namikaze- ANBU
- Poèet pøíspìvkù : 26
Re: Sídlo klanu Namikaze
Objavil som sa priamo pred dverami od domu. A bol som rád, že som sa zjavil takto blízko, nakoľko moje tenké veci neboli práve najvhodnejšie do tejto zimy! Hneď som rýchlo otvoril, vstúpil dnu a zabuchol za sebou dvere. Ohúrilo ma hneď príjemné teplo, ktoré v dome vládlo a vykúzlilo mi úsmev. Jo, čas strávený v pohodlí a pokoji tohto domu ma vždy vedelo upokojiť. Batoh som hodil na chodbe ku stene, tak isto špinavé veci a už skoro v ničom som sa vlastne dotiahol do svojej izby. Mal som v pláne si dať ešte sprchu a aspoň čo-to hodiť do žalúdka, no.. jaksi ma únava chytila skôr, než by som na to čo i len znova pomyslel a tak som už teraz skončil v posteli, prikrytý a spokojne upadnutý do spánku. Vybavovať ostatné veci budem musieť hold po tom, čo sa zobudím.. a to mohlo ozaj trochu trvať!
Raiken Namikaze- ANBU
Re: Sídlo klanu Namikaze
Moje prebudenie sa konalo oveľa neskôr, než som sám čakal, že by sa konať mohlo. Vlastne.. dnes som spal dlhšie než hocikedy predtým, za posledné obdobie. A napriek tomu sa mi vstávalo hrozne! Rozlepil som oči a okamžite som pocítil, aký som polámaný a tzv. rozbitý. Ako keby som behal nejakú 12 hodinovku alebo čo. Čo bolo ešte horšie bolo to, že som sa prebudil znova do tmy, nakoľko bola zima a deň bol kratší. Teraz, prebudenie večer, bolo pre mňa teda ako prebudenie v noci a to je väčšinou už len dôvod na to, aby sa v spánku pokračovalo. Ach, jak mne sa nič nechcelo! Lenivo som vstal a pretrel si oči, načo som sa oprel rukami o posteľ a začal sa obzerať po izbe, aj keď som toho veľa teda nevidel. Ale našiel som aspoň svetlo, z ktorého som ledva-ledva rozlúštil časový údaj, nakoľko šlo o budík a čas na ňom a pretočil som očami. Aké sklamanie, že bolo ešte tak skoro.. Vstal som a zasvietil v izbe, zároveň som si hneď ruku priložil k bruchu, ktoré už hladom trpelo a pridávala sa k nemu aj hlava, ktorá ma už od hladu bolela. Pomaly horšie jak opica.. Odhrnul som si ofinu z očí, otvoril skriňu s vecami a nejaké si vzal, načo som sa vyparil do sprchy. Po nej som vbehol do kuchyne a nazrel do chladničky, kde ma však nečakalo žiadne milé prekvapenie. Prázdnota, jak po rabovačke. Jak keby som tú chladničku práve len kúpil a ešte do nej nič nekúpil. No, so sklamaním som ju zavrel a zúfalo sa rozhliadol po skrinkách a linke, nikde som ale nič nemal, ani len skryté maškrty. Aspoň, že mám tie prachy.. Povzdychol som si a prešiel ešte do izby, aby som si vzal šatku na vlhké vlasy, čiernu šatku na krk a nejakú bundu. Následne som už vzal len základné zbrane, ktoré som u seba vždy nosil a po dlhom chystaní som sa konečne vyparil z domu preč.
~Presun~
Raiken Namikaze- ANBU
Similar topics
» Raiken Namikaze - techniky
» Raiken Namikaze [Velitel ANBU]
» Sídlo klanu Uchiha
» Techniky klanu Sakkaku
» Sídlo klanu Toppu
» Raiken Namikaze [Velitel ANBU]
» Sídlo klanu Uchiha
» Techniky klanu Sakkaku
» Sídlo klanu Toppu
Naruto Stories: New History :: Naruto Stories: New History :: New History :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato :: Obytná část
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: