Brána Konohy
2 posters
Naruto Stories: New History :: Naruto Stories: New History :: New History :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 1 z 1
Brána Konohy
Brána je střežená dvěmi chuuniny a jedním joninem. Není tu až tak silná ostraha, avšak nikdy si nebuďte jisti...Kolem brány šmejdi ANBU jednotky, které dohlíží na to, aby se nikdo nepokusil o nějaký prohřešek. Brána je přes den otevřená v kuse, avšak v noci se brána zavírá. Jestliže se sem budete chtít dostat přes noc, pokud nebudete mít čelenku Konohagakure no Sato, nebo povolení, počítejte se zdržením při vstupu do vesnice.
Lucy Rokogu- Hokage*HA
- Poèet pøíspìvkù : 85
Re: Brána Konohy
Došel jsem před bránu se svými jednotkami, se kterými jsem si dal směr na naše velitelství, v tom mě přepadl muž, jenž byl u Hokage Ah bože tušil jsem, že s ní budou problémy řekl jsem si v hlavě. Ostatním jednotkám jsem nakázal, aby se vydali na velitelství a odpočinuli, jelikož misí bylo furt dostatek a já se vydal k Hokage, tohle vlastně bude naše první střetnutí po těch letech.
Yori Senju- ANBU
- Poèet pøíspìvkù : 37
Naruto Stories: New History :: Naruto Stories: New History :: New History :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: