Sarui Uchiha Techniky
2 posters
Strana 1 z 1
Sarui Uchiha Techniky
Sarui Uchiha Techniky
-zoznam techník ktoré Sarui ovláda, ktoré okopíroval a ktoré ovládať pravdepodobne niekedy bude (teda na schválenie) -
Naučené / Ovláda
5 x E rank z akadémie
V štádiu učenia
x
Nenaučené / Schválené
x
Nenaučené / Na schválenie
Meno: Katon: Supurē (Element ohňa: Sprej)
Rank: D
Element: Katon
Popis: Po zložení dvoch pečatí sa z úst na nepriateľa vyvalí veľké množstvo ohnivých iskier. Jedná sa naozaj o veľké množstvo ktoré dokáže zasiahnuť aj plochu niekoľkých metrov štvorcových. Iskri letia rýchlo a sú ich stovky.
Účinok: Iskri nie sú nijak nebezpečné. Nedokážu nepriateľa zraniť, no na druhú stranu dokážu úplne dokonale zakryť jeho výhľad na Sarui-ho. Ak sa tiež dostanú do očí, vedia nepríjemne štípať a prinútia daného jedinca o pretrenie si očí -- čím dajú Saruiovi výhodu v dezorientácií súpera.
Nevýhody: Aj keď je to katonová technika, stačí fuuton na to, aby iskri rozohnal. V podstate pri tejto technike nie je vôbec podstatná rovnováha medzi elementami. Tak isto ak iskri narazia na vodnú plochu, jednoducho zhasnú. Technika sama o sebe žerie len minimálnu až zanedbateľnú spotrebu chakry.
Naposledy upravil Sarui Uchiha dne Fri Dec 05, 2014 3:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Sarui Uchiha- Genin
- Poèet pøíspìvkù : 30
Re: Sarui Uchiha Techniky
Prebraté / Okopírované techniky - To si môžeš dať preč. Viem, že Uchihovia môžu kopírovať techniky, ale tu to ma obmedzenia, bližšie si môžeš prečítať v pravidlách ^^
Technika sa mi zdá v poriadku.
Technika sa mi zdá v poriadku.
Rei Hoozuki- Mizukage*A
- Poèet pøíspìvkù : 62
Similar topics
» Sarui Uchiha [GENIN]
» Sakuma Uchiha- Techinques
» Roronoa - Techniky
» Techniky Rei Hoozuki
» Techniky Yoru
» Sakuma Uchiha- Techinques
» Roronoa - Techniky